Центр Рівного прибирають після кулькопаду. Туди виїхала поліція

У цирку ситуацію поки не коментують

Нагадаємо, що сьогодні вранці фура цирку "Кобзов" розсипала у центрі Рівного на проїжджу частину сотні повітряних кульок.

Представник цирку Анастасія нам про це поки сказала таке:

Ми не маємо змоги коментувати такі ситуації. Ви можете надіслати свій лист на нашу електронну адресу або я можу зафіксувати ваш контактний номер і передати адміністрації. Якщо вона вважатиме, що може відповісти, вам зателефонують.

Речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко каже, що дії працівників цирку - це порушення. Втім, чи каратимуть за це, поки невідомо:

Зараз ми працюємо над цим. Я думаю, що за 15-20 хвилин матимемо інформацію. Бо комбат направив туди працівників сектору безпеки дорожнього руху.

Звісно, що це – порушення. По-перше, фура - у центрі міста. Я сумніваюся, що вони мали право заїхати фурою на центральну вулицю. По-друге, це перешкоди на проїжджій частині і засмічення, отже порушення правил благоустрою. І чи мали вона на це дозвіл, спеціально чи випадково вони розсипалися - ще не готова сказати. Потрібно трішки зачекати.

Заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк теж поки не може сказати, чи каратимуть цирк за порушення правил благоустрою:

Вперше чую від вас про таку подію. Зараз направимо людей туди, хай глянуть. 

Тим часом, у центрі Рівного вже двірники почали прибирати рештки повітряних кульок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень