«Це розправа за те, що ми тормознули обіг корупційних коштів» - арештований і побитий депутат із Сарн

24-річний Євгеній Криницький заявляє, що перед арештом його побили невідомі

Депутат опублікував фото після нападу

Підозрюваний у хабарництві депутат Сарненської міськради Євгеній Криницький на своїй сторінці у соцмережі заявив про те, що звинувачення у хабарі - підстава, а його самого - побили напередодні невідомі.

22.07.17р близько 23:00 на центральній площі міста Сарни, за замовленням місцевих «полу-царьків» на мене напали та побили зграя трусливих та нікчемних покидьків в кількості більше 15 чоловік, які прибули з Рівного.

 

Після чого мене доставили на хірургічне відділення Сарненської ЦРЛ, де я пробув 10 днів, - пише депутат.

Лікарі вчасно надали допомогу молодику

Лікарі діагностували у Євгенія струс головного мозку, відкриту черепно мозкову травму, гематоми обличчя, перелом 8 та 9 ребра та розрив легені.

02.08.17р о 00:50 стався підпал приміщення, яке перебуває у власності мого батька. Попередній висновок експертів - ПІДПАЛ! Так як на місці займання вогню було знайдено 2 не повністю згорілі пляшки з бензином, - заявив чоловік.

Бізнес рідних Криницького теж постраждав

03.08.17р близько 21:30 я зустрівся зі «знайомим», який мав передати 3 бронежелети та 3 розгрузки в якості допомоги в зону АТО. На слідуючий день, тобто 04.08.17р була запланована поїздка волонтерів на Донеччину.

 

В цей же час, «знайомий» звертається до мене з проханням затягнути його машину з АЗС «ОККО» до ближайшої СТО, так як машина зазнала технічної поломки.

Втім, як пояснює сам депутат, він не зміг приїхати на допомогу, бо був з родичами, а допомогти знайомуому делегував товариша. 

Як пізніше виявилось це була запланована підстава, де моєму товаришу втикнули 9 тис гривень, і тепер нам обом шиють ст. 368-3, - каже Євгеній Криницький.

У організації затримання депутат звинувачує Рівненське УЗЕ, Рівненська прокуратура, Рівненський райвідділ поліції, Сарненське УЗЕ, Сарненський райвідділ поліції та Сарненську патрульну поліції а також львівський «Беркут».

Хлопця побили невідомі

Коротко і ясно пишу причини всього що трапилось зі мною!
Всім Вам відомо, що громадське формування «ЛЬВА» боролось з незаконним гральним бізнесом в районі та незаконними пилорамами, які ріжуть та обробляють незаконно вирізану деревину. 

 

Це розправа тільки за те, що ми тормознули обіг корупційних коштів до верху, та показали всій Рівненській області та зокрема Україні, що відбувається в нас на території Сарненського району.

Також підозрюваний звинувачує пресу в тому, що вони подали неправдиву інформацію про вимагання коштів від підприємців Сарненщини.

Ні один підприємець Сарненщини не підтвердив такої інформації. Замовником затримання є людина з Рівного.

 

В зв"язку з тим, що ведеться слідство, більш детально коментувати ці всі події не можу.

Нагадаємо, що депутата Сарненської міської ради Євгенія Криницького та його заступника днями затримали на хабарі. 

За версією правоохоронців, депутат та його заступник вимагали кошти від підприємців за неперешкоджання у здійсненні ними підприємницької діяльності. 

За кілька днів за Євгенія Криницького внесли заставу 140 тисяч гривень, а адвокати депутата заявили про те, що він спілкуватись і коментувати ситуацію з журналістами не хоче.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень