«Це - неправильно», - головний перевізник Рівненщини про маршрутку, де двері підпирали ногами

У такій маршрутці минулого тижня проїхала представник Офісу реформ у Рівненській області Олена Семенович

Сайт Радіо Трек писав про це у публікації По Рівному їздить маршрутка, двері у якій треба підпирати ногами  Йшлося про маршрутку №45 з номером ВК 8514 АН, у якій не зачинялися двері.

Президент Союзу перевізників Валентин Демчук прокоментував цю ситуацію так:

Нічого немає вічного у цьому світі. І періодично десь щось ламається. Певно, водій доїжджав. Він змушений, якщо є пасажири, доїхати до кінцевої зупинки, щоб з’їхати з того маршруту.

 

Але насправді потрібно було зупинитися, висадити пасажирів і їхати здійснити ремонт транспортного засобу. Можливо, якийсь критичний момент був - я цього точно не можу сказати.

 

На мою думку, це неправильно. Якщо автомобіль технічно несправний, він має їхати ремонтуватися. І лише технічно справні транспортні засоби допускають до перевезення пасажирів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: маршрутки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень