«Трикутник довіри» створили в Палаці дітей та молоді у Рівному (ФОТО)

Учасники форуму обговорили тему булінгу

Проблематика булінгу та інклюзивний напрямок у позашкільній освіті обговорили на Батьківському форумі, який відбувся у Палаці дітей та молоді уже вшосте.

«Стратегія ефективної взаємодії в трикутнику довіри ПДМ: педагоги – діти – батьки» стала головною темою цьогорічної зустрічі з батьківською громадою Палацу.

Зокрема, про Правові аспекти протидії цькуванню підлітків в Україні розповіла начальник обласного управління юстиції Оксана Сальчук.

Більше про нормативно-правове забезпечення заходів інклюзії в закладах освіти розповіла Наталя Кравчук, викладач кафедри педагогіки, психології та корекції освіти Рівненського обласного інституту післядипломної освіти. А от завідувач Центру практичної психології управління освіти Галина Опанасюк проінформувала про основи формування комунікативної взаємодії в учнівському середовищі.

Спікерами також виступили вихованці, батьки, педагоги та адміністрація Палацу.

На завершення Форуму театр особливих акторів «Намисто» Рівненського Палацу дітей та молоді показав виставу «Ромео та Жасмин».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень