Три години в заручниках. На Рівненщині напали на партію представника «сім’ї Януковича» (ВІДЕО)

Поліція повідомляє, що перепалка була словесною

Напередодні, в селі Колоденка, Рівненського району під час зібрання політичної партії «Успішна країна» в ресторані «Айвенго», до приміщення увірвалися невідомі, щоб нібито перевірити законність заходу. Про це партія повідомляє на своєму офіційному сайті. 

Практично відразу після початку заходу о 18:30 в приміщення готелю «Айвенго» увірвалися озброєні люди, один з яких представився бійцем добровольчого батальйону «Айдар». Нападники заблокували всі виходи, заборонивши людям залишати приміщення і користуватися мобільними пристроями.

Це зафіксували камери відеозапису. 

 

Повідомляється, що одному з заручників завдали фізичних ушкоджень.

Пізніше хтось з учасників викликав поліцейських. Згодом на місце прибули й правозахисники. 

Поліція повідомляє, що перепалка, яка виникла між двома сторонами, була словесною. Коли приїхали правоохоронці, то ситуація заспокоїлася. Приблизно з 20:00 до 23:00 учасників політичної сили випускали невеликими групами. Потім поліція взяла ситуацію під контроль.

На своїх сторіках у Facebook ініціатори конфлікту активно розповсюджують інформацію про вчорашній інцидент в «Айвенго». Відомо, що голова партії - колишній міністр доходів і зборів України Олександ Клименко, якого відсторонили від посади після Євромайдану. Клименко - представник українського олігархічного клану, відомого як «Сім’я Януковича». 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень