Три доби шаленого драйву на фестивалі «Тарас Бульба»: як це буде (ПРОГРАМА)

Організатори фестивалю «Тарас Бульба», який стартує 13 липня у Дубні, оприлюднили програму заходів.

Також з’явилась картинка містечка, в якому три доби відпочиватимуть гості фестивалю. Про схему Микола Арсенюк повідомив так:

Для того, щоб ви найкращим чином орієнтувались на місцевості фестивалю та могли без перешкод та найшвидше опинитися там, де вам необхідно - презентуємо схему території фестивалю «Тарас Бульба». А також нагадуємо, що квитки можна придбати за вигідною ціною на три дні фестивалю, одноденні квитки та абонементи у наметове містечко, за посиланням.

Нагадаємо, «Тарас Бульба» – це фестиваль впертого духу з великою історією, саме на його сцені сходили визначні зірки української сцени та виступали такі гурти як Воплі Відоплясова, Борщ, Вій, Infected Rain, Detach, Space of Variations, Stoned Jesus, Nokturnal Mortum та багато інших закордонних та вітчизняних гуртів.

На території фестивалю (біля стадіону «СПАРТАК») буде розміщене платне наметове містечко (огороджене, під окремою охороною і окремим входом) та безкоштовне без базових зручностей.

Для того, аби задовольнити смаки всіх відвідувачів, на фестивалі функціонуватимуть три повноцінні сцени – рок, альтернативна та літературна. У програмі: настільні ігри, розваги, аквагрим, батути, пісочна терапія, малювання на воді, створення сувенірів своїми руками, квести, перегляди лялькових вистав і мільтфільмів, зустрічі з дитячими поетами та письменниками, майстер-класи.

Організатори фесту підтримують не лише розвиток української музики, а й українського виробника та народну творчість. Тому цьогоріч кожен відвідувач зможе придбати собі ексклюзивні сувеніри на алеї майстрів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень