Три дні вихідних на Рівненщині: четверо загиблих, 13 постраждалих у ДТП і на залізничних коліях

Один водій втік з місця наїзду на жінку

Упродовж 24-26 серпня в області сталося шість дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у чотирьох із яких травмувалися водії та пасажири двоколісних транспортних засобів. 

24 серпня, близько 23-ї години у місті Березне невідомий водій легкового автомобіля збив пішохода, 35-річну місцеву жительку, яка рухалася узбіччям у попутному напрямку, та з місця події втік.

Травмовану жінку доставили до лікарні. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи водія та місця перебування транспортного засобу.

Ще три ДТП сталися 25 серпня на автодорогах «Київ-Чоп», «Київ-Ковель-Ягодин» та у селищі Рокитне.

При в’їзді в Дубно зіткнулися автомобілі «Renault Megane» і «Peugeot Partner», унаслідок чого медична допомога знадобилася чотирьом пасажирам фургона.

 

Неподалік села Карпилівка Сарненського району травмувалися пасажир і водій мотоцикла, який допустив

 

падіння двоколісного на проїзну частину. Кермувальник, до того ж, перебував у стані алкогольного сп’яніння. У Рокитному водій автомобіля «BMW» під час маневру розвороту не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із скутеристом, якого доставили до лікарні.

26 серпня у селі Стрільськ Сарненського району водій мопеда не впорався із керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху та разом із двома пасажирами-односельцями впав із транспортного засобу.

Цього ж дня травмувався 46-річний житель Березнівського району, який на автодорозі між селами Вітковичі та Князівка не впорався із керуванням, з’їхав у кювет і врізався у дерево. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні. 

Увечері 26 серпня трагічно загинув 17-річний житель села Рудня Карпилівська на Сарненщині.

Хлопець перекинувся на квадроциклі, рухаючись піщаною дорогою поблизу села Клесів. Від отриманих травм юнак загинув у кареті швидкої медичної допомоги.

Також через порушення правил безпеки на залізничному транспорті 25 серпня загинула 63-річна дубенчанка, яка на залізничному вокзалі райцентру перетинала колії через перехідний майданчик і потрапила під вантажний потяг.

Унаслідок наїзду отримані жінкою травми виявилися несумісні з життям.

А 37-річний житель Рівненського району потрапив під маневровий тепловоз на залізничних коліях у селі Городок, у результаті чого потерпілий отримав важку травму ноги.

За свіма фактами тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях.

Шановні громадяни! Бережіть і цінуйте власне життя. Порушення Правил дорожнього руху та особистої безпеки призводить не лише до втрати здоров’я, а, на жаль, і до летальних наслідків, особливо у віці, коли життя тільки починається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень