Три дні – чотири злочини. «Пригоди» п’яного злочинця у Дубно

Зараз чоловіка вже тримають під вартою

Минулого тижня до правоохоронців звернувся власник ВАЗівки. Чоловік розповів, що 30-річний житель Дубна пообіцяв пофарбувати його легковик та повернути. Проте усі терміни повернення автівки пройшли, а «майстер» на зв’язок не виходить.

Як з’ясували правоохоронці, «майстер» розпивав спиртне, і на чужому авто його потягнуло на «пригоди». Зокрема, наступного дня він відправився у сусіднє село Тростянець до свого товариша.

Зловмисник знав, де той ховає ключ від будинку, викрав посуд, продукти харчування та деякі вироби з металу. Все спакував у салон авто та рушив назад до Дубна польовими шляхами. Дорогою скінчився бензин, тому машину із викраденими речами довелось залишити біля лісосмуги, неподалік від дому.

У цей же день невгамовний дубенчанин викрав ще й близько 150 кілограмів металевої сітки із господарства 65-річної сусідки.

Після скоєного чоловік приїхав додому знову п’яний. Він вчинив сварку та наніс тілесні ушкодження батькові своєї співмешканки.

Відомо, що зловмисник вже був судимий за скоєння крадіжки, шахрайств та грабежу і відбував покарання у місцях позбавлення волі понад чотири роки.

Разом із тим, лише кілька днів тому слідчі направили на розгляд суду кримінальне провадження за фактом ще одного незаконного заволодіння транспортним засобом, у якому обвинуваченим є знову ж таки 30-річний дубенчанин. У серпні, роз’їжджаючи за кермом викраденого авто у стані алкогольного сп’яніння, він скоїв ДТП у селі Тараканів.

Чоловіка затримали та вже повідомили про підозру. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень