Троє людей на Рівненщині постраждали через обледенілу дорогу (ФОТО)

Легковик зіткнувся з рейсовим автобусом і злетів у кювет

Напередодні ввечері автопригода сталася поблизу села Коти Радивилівського району. Як повідомляють правоохоронці, 45-річний житель Львова за кермом «Renault Logan», рухаючись в напрямку м. Львів, не врахував дорожню обстановку та стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом "БАЗ". Від удару легковик злетів у кювет.

Унаслідок ДТП водій іномарки отримав перелом передпліччя, а його пасажири, подружжя львів’ян,  — забої грудної клітки та ніг.

Потерпілі від госпіталізації відмовились та після надання необхідної медичної допомоги відпущені додому для амбулаторного лікування.

Водій рейсового автобуса, 58-річний житель села Зарічне, не постраждав. У салоні транспортного засобу пасажирів не було, оскільки закінчилася зміна.

Працівники патрульної поліції Рівненської області склали акт обстеження стану покриття автомобільної дороги та зібрали всі необхідні матеріали для притягнення шляховиків до адміністративної відповідальності за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень