Три знаки Зодіаку, які зовсім не вміють одягатися – перевірте, раптом ви серед них

Їм не пощастило з вродженим почуттям стилю

РАКИ

Мабуть, це чемпіони з антитрендів. Раки не особливо люблять вибирати одяг, віддають перевагу зручним моделям та речам, перевіреним часом. Між стилем та комфортом вони завжди оберуть друге. Раки можуть носити речі довго, поки вони у хорошому стані та підходять за розміром. Щоправда, в їхньому гардеробі зовсім не враховано актуальних тенденцій — і це справді стає проблемою.

ДІВИ

Представниці цього знака легко переходять від стилю «синя панчоха» до «я одягну все краще відразу». Вони можуть носити речі з останніх колекцій і спокійно поєднувати їх із потертими виробами, що втратили товарний вигляд. Але більшість Дів досить скупі і рідко купують собі обновки. Результат — застарілий гардероб.

ЛЕВИ

Ось, хто любить виглядати як королева, причому незалежно від ситуації. Правда, часом Леви більше схожі на сорок: бажання виділитися за допомогою яскравих кольорів, страз, паєток для них важливіше, ніж доречність луку.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень