Три знаки Зодіаку, які не піддаються «циганському гіпнозу»

«Позолоти ручку» на них не впливає

Люди втрачають зв'язок з реальністю, як тільки поглянуть в очі особам з характерною етнічною ознакою й почують їх плинний голос. Шахраї спочатку оперують стандартними фразами, потім використовуючи гіпнотичні техніки довідуються потрібні деталі й б’ють прямо у ціль! А «клієнт» залишається без грошей.

Проте астрологи назвали три знаки зодіаку, які завдяки холодному розуму та раціоналізму  вміють зберігати здоровий глузд навіть у непростих ситуаціях.

СКОРПІОН

Скорпіони змалку вибудовують свій захист, через який шахраям не пробратися. Вони не піддаються впливу, адже самі часто цікавляться різними психологічними техніками. Містицизм Скорпіонів полягає в їхньому вмінні абстрагуватися, накопичувати енергію й транспортувати її на розвиток.  

Представники цього знаку зодіаку можуть вселяти у себе й близьких впевненість в успіху, і їх самогіпноз діє ефективніше, ніж вмовляння шахраїв. 

КОЗОРІГ

Козороги неохоче підпускають в особистий простір нових людей. Ще меншому колу близьких друзів чи рідних вони дозволяють впливати на свій внутрішній світ, а його характер й мета рідко змінюються. Від самого початку Козороги тримають закриту позицію, захищають себе від зовнішніх чинників. А через таке бронювання не пробитися й навіть дуже вмілим шахраям.  

Козороги завжди раціонально міркують, завжди готові до обману й старанно вчаться на чужих помилках. Вони навіть не зупиняться на вулиці, якщо їх будуть кликати вуличні провидиці.

Вони радше віритимуть у загальноприйнятні стереотипи, ніж ризикнуть своїм гаманцем.  

ДІВА

Діва ані на хвилину не перестає аналізувати ситуацію і піддавати сумніву усе, що відбувається. Вони весь час перебувають у пошуках відповіді. Гіпноз передбачає розслаблений стан, а Діва не може втратити контроль над своїм розумом, а тим більше довіритися комусь у такому стані.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень