Три знаки Зодіаку 2022-й знатно «потріпає», а ще три – будуть на коні

Астрологи обіцяють, що протягом року буде багато-багато сюрпризів

Поточний рік багатий на двійки — нумерологи вважають, що це серйозно вплине на долі людей. Згідно з прогнозами, удача буде на стороні тих, хто народився під покровительством Тигра, Собаки та Коня.

А от декому краще перечекати цей не особливо вдалий період.

Причому особливо обережними слід бути 20 і 22 лютого – ці дати астрологи називають особливо невдалими для прийняття якихось важливих рішень.

Двійки – емоційні гойдалки, а шістка – творчість

Велика кількість двійок, за словами астрологів, означає невизначеність та емоційні гойдалки. А якщо скласти цифри року, то вийде шістка, яка розповідає про все, що стосується стосунків, творчості й кохання.

Однак двійки накладатимуться і невпевненість буде якраз у цих сферах. 

 

Шістка також говорить про заступництво Венери, а велика кількість двійок повідомляє про присутність Місяця. Тому загалом цей рік підійде більше для творчості, аніж для створення сім'ї, зауважують нумерологи.

22 лютого (другого місяця 2022 року) двійок буде ще більше. Цей день обіцяє бути дуже емоційним, тож не варто планувати чогось особливо важливого.

Кому що підготував 2022-ий рік

Так як двійка абсолютно не грошова цифра, на відміну від шістки, не дивуйтеся, що все буде в стилі «пан або пропав».

Найбільший успіх 2022 рік обіцяє народженим у рік Тигра, Коня та Собаки.

Натомість найскладніше доведеться тим, хто народився під знаком Мавпи, Бика та Змії — їм краще пересидіти цей рік тихенько і без зайвих рухів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень