Три речі в будинку, які видають ліниву господиню: Гляньте, чи допускаєте помилки ви

Прості речі, які мають значення

Порядок у домі – запорука порядку у житті. Так кажуть експерти з домашнього затишку. Втім, зауважують вони, є люди, які завжди хочуть в очах інших мати кращий вигляд. Хоча насправді такими не є.

Їх видають щонайменше три речі.

Вологі ганчірки

Вони висять у помітних місцях, як ознака того, що перед вашим приходом господарі намагалися оперативно навести лад. Ба більше, якщо такі речі видно, то це вже створює враження безладу. Засоби прибирання перед приходом гостей завжди треба прибирати якомога далі.

Брудний посуд

Якщо в раковині дуже багато чашок та тарілок, це теж показник, що в будинку живе лінива господиня або у неї немає посудомийної машини. Інфекціоністи зауважують, що на посуді, який довго стоїть у раковині, поширюються мікроби. Тому тут скоріше питання гігієни, а не естетики.

Неохайна сантехніка

Сюди можна віднести ванну, унітаз, умивальник, біде тощо. Серйозні забруднення так просто не відмити, а отже, потрібно постійно займатися сантехнікою, щоб вона завжди залишалася в чистому вигляді.

Джерело: u-news

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень