Три ознаки аристократичної зовнішності

У більшості людей високого походження є спільні риси

Фото з pinterest.com

Високе чоло

Однією з найяскравіших ознак аристократичного походження можна назвати високий рівний лоб.

Благородні пани та пані у всі часи намагалися максимально підкреслити висоту чола за допомогою косметики та хитрощів з перуками.

Та й сьогодні високий лоб у пошані — візажисти всіляко намагаються зробити акцент на цій частині обличчя, якщо у моделі лоб, що підходить для цієї мети.

Однак серед простих людей якихось триста років тому високе чоло вважалося патологією — людина з високим чолом вважалася рахітичною.

Пряма спина

Від постави завжди залежить те, як нас сприймають інші. Якщо проблем з хребтом немає, хода відрізняється легкістю, а фігура загалом видається більш витонченою.

Щоб не забувати тримати спину прямою, аристократи минулого, переважно жінки, йшли на жертви — всілякі корсети і навіть дерев'яні пристрої йшли в хід.

Сьогодні зовсім не обов'язково мучити себе небезпечними елементами гардероба, достатньо присвячувати розтяжці та йозі кілька годин на тиждень, щоб підтримувати суглоби та весь хребет у хорошому стані.

Ніс з горбинкою

Відразу ж спадають на думку римські статуї, які мали відмінну особливість — значну горбинку. Нині жінки не хваляться цією «родзинкою» зовнішності й прагнуть її позбутися. Але дарма.

Представники почесних родів практично завжди мали горбинку, а ось прямий ніс найчастіше вважався ознакою низького походження.

 

Ще гірше, якщо дівчина мала ніс з масивним кінчиком — для аристократки минулого це була справжня трагедія.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень