Три кращі напої для роботи серця та імунітету 

Можна пити щодня і на здоров'я 

Смузі з чорної смородини, шпинату, банана та моркви 

Цей напій позитивно впливає на зір людини.

Чорна смородина – вітамін С, шпинат – лютеїн, морква – бета-каротин, банан – марганець.

Чорна смородина містить три добові норми вітаміну С, а якщо її заморозити, то кількість користі збільшується в 10 разів. 

Вітамін С покращує еластичність судин на сітківці, відповідно, покращуючи її стан. Лютеїн у шпинаті — це не що інше, як пігмент, що йде всередину та захищає центральну частину сітківки. Лютеїн захищає від синього спектра світла, який руйнує сітківку.

Бета-каротин виробляє радопсин пігмент, що бере участь в акті зору. А антиоксиданти, які він містить захищають око від окислення.

Чорна кава без добавок

 

Люди, які вживають від однієї до трьох чашок кави на день, мають нижчий на 14% ризик розвитку миготливої аритмії. При синусовому ритмі відбувається електричне збудження, серце скорочується ритмічно. Коли розвивається миготлива аритмія, хаотичні імпульси із передсердя, серце працює з перебоями, нерегулярно, - пояснив кардіолог.

Також кава — сечогінний продукт, це забезпечує легкий ефект  зниження тиску. А ще, ті хто п'ють каву мають на 25% нижчий ризик розвитку діабету.

А ще кава - психостимулятор, який знижує ризики розвитку хвороби Альцгеймера.

 

Чай каркаде

Фактично це не чай, а відвар із квітів суданської троянди. Було проведено дослідження, які довели, що вживання чаю каркаде покращує імунну систему. З його допомогою можна активізувати роботу імунних клітин для боротьби з вірусами, бактеріями та іншими збудниками.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень