Третина рівнян відмовилися від централізованого теплопостачання

Завдяки лічильникам тепла

Економити рівнян змушують доволі високі температурні показники.  За словами директора ТОВ «Рівнетеплоенерго» Степана Коропецького, через те, що 97% багатоповерхівок Рівного обладнані лічильниками, регулювати подачу тепла в оселі, зважаючи на погоду, мешканці можуть самостійно, навіть не звертаючись до тепловиків.

На сьогодні практично все населення має можливість собі саме регулювати, брати тепло чи ні. Тому що майже всі багатоповерхівки у Рівному обладнані лічильником. Зараз приблизно 30% будинків закривають собі на деякий час тепло.

Сказати ж, які саме будинки тимчасово обмежили теплопостачання, тепловики не можуть.

Щоправда, як зауважує Степан Коропецький, споживачі таки мали б звертатися до «Рівнетеплоенерго» з попередженням про обмеження споживання, аби ті відрегулювали роботу котелень.

Тож нині тепловики більше ретельно контролюють роботу насосного обладнання аби попередити аварійні ситуації.

Також за словами директора підприємства,

поки невизначеною залишається ситуація з гарячим водопостачанням вже після завершення опалювального сезону.

Адже «Рівнетеплоенерго» має договір на постачання газу з НАК «Нафтогаз України» лише до 1 квітня. Але до кінця місяця питання має бути вирішене – переконує Коропецький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень