Третяк зупинив рішення виконкому щодо підняття тарифу на опалення (ВІДЕО)

Каже, 2700 гривень за гігакалорію – надто велике навантаження на рівнян

Міська рада зупинила рішення виконкому щодо підняття тарифу на опалення.

Міський голова Олександр Третяк повідомив, що тариф у 2700 гривень за гігакалорію – надто велике навантаження на рівнян.

Це рішення погодили керівники усіх депутатських фракцій Рівнеради, каже Олександр Третяк: 

Зараз ми призупиняємо дію тарифу на тепло, який ухвалив виконком. Далі міська рада шукатиме шляхи компенсації тарифу, аби зменшити його для рівнян.

 

Водночас опалювальний сезон це не скасовує. Нині в Рівному розпломбовуються котельні, а в мікрорайоні біля Мототреку уже пішла подача тепла, - каже Третяк.

До слова нарада з приводу тарифів на тепло незабаром розпочнеться у Рівненській ОДА, де працюватиме міський голова та представники теплопостачальних підприємств.

Наразі відомо, що опалювальний сезон у Рівному таки стартував.

Котельні уже запрацювали в районі мототреку, ПМК-100, вулиць Теліги, Соборної, район перехрестя Дубенської-Соборної вже почали подавати теплоносій. Лікарні Рівного отримують тепло вже близько тижня, школи і садочки отримають теплоносій сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень