Тренер «Волині» Кварцяний прокоментував чутки про роботу з рівненським «Вересом»

Про ймовірність переходу тренера Віталія Кварцяного в НК «Верес» заговорили на початку червня

Першим про це написав сайт Sport Arena:

по информации Sport Arena, на 90% новым главным тренером Вереса станет нынешний наставник Волыни Виталий Кварцяный, а ряд игроков Волыни переедут в соседний областной центр.

Як пише видання «UkraineFootball» з посиланням на matchday.ua, Віталій Кварцяний спростував цю інформацію:

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний заявив, що інформація про його призначення в НК «Верес» не відповідає дійсності.

Тим часом, на офіційному порталі НК «Верес» повідомляють, що головним тренером команди призначено Вірта Юрія Миколайовича, котрий спільно зі своїм тренерським штабом готує команду до початку сезону в Прем`єр-лізі.

Про це йдеться у заяві під назвою «ОФІЦІЙНО ПРО СТОСУНКИ З МАЗЯРОМ».

Сайт Радіо Трек писав про те, що Мазяр має заплатити «Вересу» мільйон доларів США. І із заяви НК «Верес» виглядає, що це правда.

Подаємо далі текст без змін.

НК "Верес" повідомляє, що не має можливості розраховувати на Мазяра В.І. в якості головного тренера, оскільки останній своїми діями впродовж 2017 року неодноразово демонстрував своє бажання та намір залишити займану посаду.

Володимир Іванович декілька разів публічно повідомляв громадськість про те, що подає у відставку, і врешті-решт написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Керівництво клубу не мало намір розривати трудовий договір з тренером, про що й повідомило на офіційному сайті клубу, висловивши підтримку і довіру тренерському штабу на чолі з В. Мазяром.

Проте через деякий час Володимир Іванович наполегливо попросив надати йому відпустку у зв`язку з сімейними обставинами відповідно до чинного законодавства України. Клуб задовольнив таке прохання тренера, однак і після закінчення такої відпустки Володимир Іванович жодного разу не з`явився на робочому місці, фактично перестав виконувати функції головного тренера, тим самим порушуючи умови свого трудового контракту і чинне трудове законодавство.

НК "Верес" протягом всього періоду співпраці з Мазяром В.І. терпляче ставився до витівок головного тренера. Однак для подальшого функціонування клубу та організації тренувального процесу головної команди, проведення офіційних матчів, НК "Верес" змушений був звільнити Мазяра В.І., котрий демонстративно порушив умови контракту і самостійно припинив свої трудові відносини з клубом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень