Травмувався на виробництві: куди звертатись рівнянам за допомогою

У Міжнародний день охорони праці рівнянам, які зазнали травм на роботі, підказали, куди звертатись за допомогою та компенсаціями

Страховики у фонді соцстрахування від нещасних випадків повідомили, що немає строку давності у справ, що пов’язані із травмуванням на виробництві. Пояснює головний страховий експерт з охорони праці обласного управління виконавчої дирекції фонду соцстрахування від нещасних випадків Іванна Карманюк:

У фонд можуть звернутись особи, які травмувались декілька років тому. На цей час терміну давності, протягом якого може звернутись потерпілий, немає. Останнім часом до нас часто звертаються особи, які травмувались до 2001 року, тобто до моменту створення фонду, і цим людям компенсуються витрати на лікування та реабілітацію. Звичайно, ця компенсація можлива тоді, коли людина має всі необхідні документи.

Нагадаємо, у Міжнародний день охорони праці чиновники розповіли про найбільш травматичні професії на Рівненщині. Це працівники лісових господарств, охоронники на різних підприємствах та водії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень