Траса Київ-Чоп вже потребує вдосконалення щонайменше на 325 мільйонів

На міжнародній трасі, яку реконструювали до Євро-2012, пошкоджені шумові екрани та дорожнє огородження

До прикладу, аби унеможливити раптового потрапляння на швидкісну трасу диких тварин або свійських у сільській місцевості, потрібно встановити спеціальне огородження та 30 додаткових надземних чи підземних переходів.  На це потрібно 300 мільйонів гривень, - підрахували в обласній Службі автомобільних доріг. Ще 25 мільйонів потрібно для того, аби привести в належний стан шумові екрани, які були обладнані з певними прорахунками, через що значна частина з них вже пошкоджена чи зруйнована. Значною проблемою є також биття дороговартісного дорожнього огородження внаслідок ДТП. Найбільше пошкодження зафіксовано поблизу села Верба, неподалік від Птичі. Там іноземці розтрощили огородження на 125 тисяч гривень.

До слова, по міжнародній трасі Київ-Чоп за добу проїжджає близько 25 тисяч автомобілів, з них 3-5 тисяч – великовагові, які найбільше руйнують дорожнє покриття, особливо у спеку. Нагадаємо, на Рівненщині обмежено рух великовагового транспорту і обладнано ще один пункт первірки маси вантажівок.

Між тим, із 400 мільйонів, необхідних на реконструкцію доріг Рівненщини, наша область цього року отримала всього 128 мільйонів. З них лише трохи більше 50 мільйонів піде саме на ремонт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень