Трагедія на Івано-Франківщині: 9-класника застрелили на заняттях у гуртку

Це випадково зробила інша дитина з гуртка

9-класник отримав смертельне поранення у груди на заняттях у гуртку. Через поранення з пневматичної гвинтівки дитина померла ще до приїзду швидкої.

Інформація про загибель 14-річного школяра надійшла до поліції в середу, 22-го листопада, близько 15:30. До місця подій одразу виїхали профільні служби та слідчі.

Слідчі встановили, що учень 9-класу отримав поранення в грудну клітку з пневматичної гвинтівки під час проведення занять у рамках гурткової роботи.

 

Від отриманої травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги, – повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області. 

У Пасічнянській громаді зазначають, що під час заняття один з ліцеїстів поранив учня 9 класу 2009 року народження.

Зазначається, що поранення відбулося «при необережному поводженні із пневматичною гвинтівкою». В селі оголосили триденну жалобу за загиблою дитиною.

У закладі, де сталася трагедія, проведуть службове розслідування.

Джерело: Інформатор

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень