"Toyota" - найпопулярніші автівки

Автомобілі цієї марки продаються найкраще у 2015-му

Компанія "Toyota" стала найбільшим продавцем автомобілів у світі згідно з даними за перші дев’ять місяців цього року. Японський автовиробник за три квартали поточного року продав 7,5 млн автомобілів, обійшовши "Volkswagen" з його 7,43 млн та "General Motors" з 7,2 млн. Хоча ще за підсумками першого півріччя "VW" випереджав "Toyota".

Наприкінці вересня "Volkswagen" опинився у епіцентрі скандалу: виявилося, що компанія фальсифікувала результати замірів вихлопів дизельних автомобілів у США, - дизельні двигуни низки моделей "Volkswagen" мали пристрої, які розпізнавали підключення вимірювального обладнання та змінювали параметри роботи двигуна, покращуючи результати тесту вихлопних газів. Можливо, відлуння цього скандалу вплине на обсяги продажу автомобілів компанії до кінця поточного року.

Продажі "Toyota" за дев’ять місяців цього року є на 1,5% нижчими, ніж протягом аналогічного періоду минулого року. "Toyota" вперше обійшла "GM" у топі найбільших продавців автомобілів у 2008 року і відтоді не сходила з першої сходинки цього рейтингу. Винятком став 2011 рік, коли потужне цунамі на північному сході Японії порушило виробництво "Toyota" і першим знову став концерн "GM".

За матеріалами ВВС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень