ТОП-5 зачісок, які поза часом і ніколи не вийдуть із моди (ФОТО)

Кожен знайде собі щось до лиця і на свою довжину волосся

Фото ілюстративне, жанрове. Стрижки, які ніколи не вийдуть із моди
Фото ілюстративне, жанрове. Стрижки, які ніколи не вийдуть із моди

Незалежно від того, що диктують модні тенденції, є класичні зачіски, які ніколи не вийдуть із моди. Серед них стрижка-піксі, боб, пухнастий чубчик та інші.

Такі варіанти підходять практично всім, тому якщо дівчина мріє виглядати стильно і не ганятися постійно за новими тенденціями, можна сміливо вибирати будь-яку з цієї п'ятірки.

Як зазначає Who What Wear, такі стрижки носять безліч знаменитостей

Піксі-стрижка

Сміливу і зухвалу, але водночас ніжну й романтичну укладку дійсно неможливо прив'язати до певної дати. Цей варіант завжди виглядає стильно і шикарно.

Таку зачіску носили акторки Зої Кравіц, Емілія Кларк, Кара Делевінь та інші.

Боб

Одна з класичних зачісок, яка завжди має елегантний і простий вигляд. Звичайно, за нею потрібен уважний догляд – звісно ж, вам доведеться підстригати волосся кожні 4-6 тижнів, але з такою укладкою дівчина завжди виглядатиме доглянуто.

Таку зачіску носили зокрема журналістка Ганна Вінтур, телезірка Кім Кардаш'ян та інші.

Пухнастий чубчик

Секрет ідеальної зачіски – вибрати пасма, які виглядають так, ніби дівчина щойно прокинулися. Незважаючи на те, що чубчику потрібне постійне укладання, воно завжди виглядає красиво і природно.

Такий варіант носили актриси Елізабет Олсен, Зендая, Емма Стоун та інші.

Хвилясті локони

Така стрижка набагто практичніша, адже вимагає в рази меншого догляду. В основному, вона є стрижкою однієї довжини, яка знаходиться на рівні плечей.

Актриси Марго Роббі, Керрі Вашингтон та Міла Куніс – яскравий приклад того, як можна зробити красиву зачіску.

Довге волосся та багатошаровість

Останній варіант припаде до душі багатьом володаркам довгого волосся. Пасма однієї довжини з проділом посередині, як правило, виглядають трохи в стилі 90-х, проте додавання іншої довжини в мікс створює об'єм та текстуру стилю.

Таку зачіску люблять носити актриса Дженніфер Еністон, співачка Бейонсе, моделі Розі Хантінгтон-Уайтлі та Емілі Ратаковські.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень