ТОП-3 неочікуваних засоби, які допоможуть позбутися неприємного запаху взуття

Через це виникає страх знімати взуття в гостях

Перед споживачами є величезний вибір взуття з різних матеріалів. Воно починає погано пахнути через піт та мікроорганізми, які в ньому розмножуються. Тож, на жаль, навіть найстильніше може погано пахнути вже після першого тестування. 

Обирайте якісні вироби і вчасно змінюйте шкарпетки. Якщо ж з’явився поганий запах, скористайтеся антибактеріальними аерозолями, спреями або підручними засобами.

Пакетики з чаєм

Листя чаю має дубильну речовину – танін, яка діє як антисептик. Візьміть кілька пакетиків чорного чаю і залийте окропом на три хвилини. Потім вкладіть охолоджені і віджаті пакетики у взуття на 2 години. Висушіть взуття на свіжому повітрі.

Наповнювач для котячого туалету

Візьміть шкарпетки і заповніть їх наповнювачем для котячого туалету. Додайте туди кілька ложок харчової соди. Вставте такі вкладки на ніч у взуття і на ранок неприємний запах зникне.

Ефірна олія

Позбутися поганого запаху у взутті допоможуть ефірні олії гвоздики, чайного дерева та перцевої м'яти. Витягніть устілки та виперіть їх. Потім нанесіть на них кілька крапель ефірної олії. Можна втерти її в устілки за допомогою ватного диска.

Джерело: showbiz.today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень