ТОП-3 будинки у Рівному за 350 тисяч доларів: Басейни, тераси і величезні площі (ФОТО)

Чи є потенційні покупці – невідомо

У Рівному на сайті ОLX продається понад 800 будинків. Пропозиції різних цінових категорій, можна придбати котедж за 25 тисяч доларів у Городищі. Площа – 105 м.кв, стан – після будівельників.

А от найдорожчими наразі є три елітних будинки, за які просять 350 тисяч доларів. Усі три варіанти розташовані далеко від центру Рівного, а один навіть у Городку.

Будинок у районі Газовик має площу 214 м.кв. Він з ремонтом, є 5 кімнат. Земельна ділянка 16 соток. Також покупцю пропонують басейн, сауну, камінну залу і гараж на 2 авто. Перевагою будинку є 3 види автономного опалення. В будинку ще ніхто не жив. Жодних меблів там немає. Ймовірно, пропозиція перебуває на продажі давно, адже має вже майже 6 тисяч переглядів.

Другий варіант – цікавіший. За 350 тисяч доларів продають два будинки. Основний та гостьовий. Тут так само є тераса, водоспад, басейн, сауна, камінна зала. Площа будинків – 320 м.кв. і 120 м.кв. Земельна ділянка – 11 соток. Опалення лише газом. Переглянули цю пропозицію майже 700 разів.

Третій варіант, за який власники просять немалі гроші, розташований у Городку. Площа оселі – 240 м.кв., 6 кімнат, частково мебльований. Залишають усю побутову техніку. Опалення газове. Біля будинку гараж на два автомобілі та паркувальне місце ще на дві машини. Розглянули цей варіант менше пів тисячі разів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень