ТОП-5 модних відтінків помад цього літа (ФОТО)

Підберіть собі трендовий колір

Правильно підібраний відтінок помади – 50 відсотків успіху у створенні макіяжу. Пам’ятайте, що трендовий відтінок помади – це той, який гармоніює з вашим типом зовнішності. П’ять кольорів для макіяжу губ будуть в тренді влітку 2021, повідомляє Cosmopolitan.

Червоний

У косметичні чи не кожної француженки є червона помада, яка ідеально личить саме їй. Саме час цього літа знайти свій відтінок: насичений винний, звабливий кораловий чи холодний малиновий. Оскільки червоні губи ще довго не втратять своєї актуальності.

Світло-рожевий

Натуральність і природні кольори цього літа будуть в моді. Тому ніжний світло-рожевий відтінок губ – те, що потрібно, аби освіжити обличчя та красиво доповнити свій образ.

Карамельний

Щоб створити звабливий і виразний літній макіяж губ, вибирайте глянцеву помаду з кольором карамелі. Такий колір можна вдало поєднувати як з яскравим мейк-апом, так і з повсякденним.

Бордовий

Темний акцент на губах матиме розкішний і екстравагантний вигляд. Макіяж можна доповнити маленькими чорними або коричневими стрілками.

Напівпрозорий блиск

Коли надворі спека, то не завжди є бажання наносити на губи помаду щільної текстури. Тому варто звернути увагу на напівпрозорий блиск, який матиме особливо спокусливий ефект.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень