Точно не викидати: що робити з черствими пасками після Великодня?

Назвали 2 найкращі варіанти

Паску, яка вже встигла засохнути, можна використати для приготування інших смачних страв.

Паска з молоком

Перший простий рецепт – це паска з молоком. Якщо у вас залишається багато паски, її можна порізати на частини і розкласти на паперових рушниках або чистій тканині сушитися. Сушену паску зберігати у сухому місці в закритій ємності. Таку паску можна заливати кип’яченим молоком, і коли вона розмокне – їсти.

Десерт на основі сухої паски

Також можна приготувати смачний десерт, до якого входитимуть суха паска та ще кілька інгредієнтів. Таким рецептом поділився український шеф-кухар Андрій Клюс на своєму YouTube-каналі.

  • Потрібно заварити запашну каву. Підсушену паску нарізати на шматочки.
  • Взяти 10 яєць, відділити жовток від білка. Для цього рецепту потрібні будуть тільки жовтки. У жовтки додати 300 г цукру. Збити жовтки з цукром у щільну білу піну.
  • Далі взяти 30-відосткові вершки і збити у щільну піну. Замочити желатин і холодній воді, перемішати й залишити для набухання. Змішати крем-сир з цукровою пудрою.
  • У каву, яка за цей час вже встигла охолонути, додати трішки коньяку для смаку.
  • Обережно з’єднати крем-сир зі збитими вершками. Туди ж додати збиті з цукром жовтки.
  • Желатин, який набух, розтопити на невеличкому вогні. Додати спершу свіжозмелену каву, а потім розтоплений желатин у загальну масу сиру, вершків та жовтків. Поставити суміш в холодильник на 15 хвилин до стабілізації.
  • Нарізані шматочки паски вмочувати в каву і викладати у глибоку ємність. Зверху на паску викласти крем. Потім посипати зверху шоколадом або какао. Поставити на ніч у холодильник, вранці вже можна споживати смачний десерт.

;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fglavred.net%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень