В яких магазинах Рівного будуть знижки у Чорну п'ятницю

У деяких торгових центрах міста акційні пропозиції діють вже зараз 

З 24 листопада у магазинах Рівного будуть знижки на різні товари аж до 90%. 

ТРЦ “Злата Плаза”

Мега-знижки до 70% на весь товар лише 24-26 листопада у магазині KTC

Магазин електроніки “Comfy”

Чорна п’ятниця і в магазині JYSK

Два тижні "феєричних знижок" обіцяють у мережі магазинів “Ельдорадо”

А тепер про другу сторону медалі.

Споживачам часто здається, що Чорна п'ятниця - це вигідно. Насправді, магазини в Чорну п’ятницю мають гарний прибуток. Шалена знижка на товар - це може бути просто маркетинговий хід і економія буде сумнівна. Для магазинів проведення таких розпродажів – це чудова можливість залучити нових клієнтів і позбутися непотрібного товару. У США в Чорну п'ятницю значні знижки майже у кожному магазині, а в Україні знижки є не скрізь.

Про те, як обманюють споживача в Чорну п’ятницю

Магазини просто заздалегідь завищують ціни, а потім здається, що покупець отримує неймовірну знижку, хоча насправді він можете заплатити і більше. У той же час, в Інтернеті можна знайти справді непогані знижки на Чорну п’ятницю, адже тут продавці не витрачаються на утримання магазину, оренду приміщення і продавців. 

Зазвичай найбільші знижки у Чорну п’ятницю на одяг. Але на літній одяг знижки будуть близько 70% , а на зимовий - не будуть перевищувати 20%.

Щодо знижок на побутову техніку

Тут теж все не так просто. В основному великі знижки можна знайти тільки на кухонні дрібинці. Якщо ж знайдеться товар, який в рази дешевший, то це, швидше за все, обман. Споживач або отримає техніку з дефектом, або виявиться, що товар з такою ціною вже закінчився. Тобто це і не означає, що він міг продаватися за такою ціною. 

Чорна п’ятниця у торгових центрах

Тут теж свої нюанси. Деякі магазини просто ховають дорогі речі, щоб не продавати їх зі знижками. До того ж, може бути й так, що за зниженими цінами продають неякісні речі. Їх виготовили ті ж виробники, тільки спеціально для Чорної п’ятниці.

За інформацією http://rivne.ogo.ua та http://irivne.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень