То хто ж правий: в який бік рухається будівництво на вулиці Толстого

Скандальне будівництво на вулиці Толстого біля краєзнавчого музею мало б пройти громадські слухання. Проте, вони так і не відбулися

На останньому засіданні комісії щодо правомірності будівництва на Толстого було ухвалене рішення «рекомендувати міській раді розглянути можливість проведення громадських обговорень». І на сесії міської ради депутати це рішення підтримали. Проте, громадські слухання, що мали пройти в місячний термін, так і не відбулися.

Попередньо відповідальним за проведень слухань було призначено депутата Анатолія Чугуєвця. Проте, за його словами, через те, що посадовець готовий був зайняти позицію музею, тобто виступає проти забудови, проведення громадських слухань загальмували опоненти. Також була створена робоча група. Її керівник Ігор Ковалець розповів, що робоча група вже провела три засідання і таки призначила громадські слухання. Проте формат цих обговорень, за словами очільника, є специфічним. Про те, як пройде громадська зустріч далі Ігор Ковалець:

Ми проводимо громадські обговорення в форматі експертних обговорень. Запрошені будуть експерти з міста Рівне: архітектори, будівельники, краєзнавці. Одним словом, люди, дотичні до цієї ситуації.

Самі ж слухання призначені на 26 травня, о 15:00 в міському Будинку культури.

Також Ігор Ковалець додав, що слухання будуть проходити в відкритому форматі, тому будь-хто зможе взяти в них участь.

За розвитком подій стежитимуть і кореспонденти Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Толстого
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень