Двоповерхова електричка у Сарнах – ілюзія?

Ми спробували розпитати про диво-потяг в «Укрзалізниці»

У неділю у Сарнах бачили сучасну двоповерхову електричку. Її сфотографував місцевий мешканець Юрій Костюк і фото виклав у соцмережу Фейсбук, що викликало бурхливе обговорення користувачів мережі.

Щоб дізнатися, що це був за потяг, наш журналіст звернувся у прес-службу Львівської залізниці. Однак там спрямували нас в «Укрзалізницю» у Київ.    

Проте, у прес-службі «Укрзалізниці» офіційно коментувати інформацію про диво-потяг відмовилися. А неофіційно працівник, який не назвався, зізнався, що про цей потяг нічого не знає. За його словами,

є схожі потяги, які курсують лише між Києвом та Харковом, але їхній зовнішній вигляд відрізняється від того, який бачили у Сарнах. Крім того, таких потягів нещодавно точно не купували.

Тож не виключають, що фото цієї електрички могли зробити і не в Україні.

Більш детальну інформацію з приводу двоповерхової електрички прес-служба «Укрзалізниці» пообіцяла надати у відповідь на письмовий інформаційний запит.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень