Тільки 15% щасливчиків: у «Рівнегаз Збуті» розповіли про повернення грошей за газ

Йдеться про даремно сплачені у травні гроші

Жителі Рівненщини вже 6-й місяць добиваються повернення грошей за газ. Нагадаємо, з травня населення автоматично перевели до іншого постачальника – державної компанії Нафтогаз. Але людей про це особливо не попереджали, тому гроші пішли на рахунки «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

Скільки абонентів намагаються повернути кошти – точну кількість в компанії назвати не можуть, мовляв, нові заяви все ще надходять. Поки ж «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» повернув побутовим споживачам трохи більш як 10 мільйонів. Кошти отримали всього понад 3,5 тисячі колишніх клієнтів, повідомили нам у відповідь на запит.

За нашими даними заяви на повернення коштів написали понад 23 тисячі абонентів Рівненщини. Процес затримується через те, що багато заяв відправляють на доопрацювання через відсутність необхідних  документів, і через брак працівників. Бо багатьох співробітників компанія мусила звільнити.

Аби повернути кошти до «Рівнегаз Збуту», треба звернутися з заявою, а до неї додати:

  • копію паспорта (1-6 сторінки),
  • копію ідентифікаційного коду,
  • квитанції про помилкову оплату,
  • довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).

Підписану заяву та документи можна направити на поштову адресу: 33023, м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24. Зауважимо, що на копіях документів має бути зроблений посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дата.

Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@rvgaszbut.com.ua. Зауважимо, що у цьому разі заява та копії документів, що додаються, повинні бути скріплені/завірені за допомогою електронного підпису (ЕЦП). Такі вимоги до документів висуваються у Законі України «Про електронні документи та електронний документообіг».

Наразі відсутній погоджений сторонами механізм автоматичного переведення коштів з особових рахунків споживачів у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» на особові рахунки споживачів у ТОВ «ГК «Нафтогаз України», оскільки з ТОВ «ГК «Нафтогаз України» не досягнуто згоди з цього питання.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень