Тікала до Шепетівки, бо вчинила злочин на Рівненщині

Жінка обікрала квартиру пенсіонерки

Фото ілюстративне

На залізничному вокзалі у Здолбунові оперативники карного розшуку затримали жінку, яка напередодні проникла у квартиру місцевої мешканки та викрала телефон.

Близько 16 години до поліції повідомила 63-річна здолбунівчанка, що невідомі особи викрали речі з її квартири.

 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що господарка перебувала на кухні, коли почула підозрілі звуки з коридору. Коли вийшла, то побачила у квартирі невідому жінку з характерною етнічною ознакою. Остання відразу заметушилася та почала просити гроші.

Господарка відмовила і незнайомка поспіхом залишила житло, після чого жінка виявила відсутність свого мобільного телефону, який знаходився на тумбочці у коридорі.

Оперативні поліцейські карного розшуку відразу розпочали пошуки зловмисниці. «Прочесавши» усе місто виявили жінку, яка підпадала під опис потерпілої на залізничному вокзалі Здобунова. Вона вже встигла придбати квиток та чекала на потяг до Шепетівки. При огляді у сумці зловмисниці слідчі виявили мобільний телефон 63-річної здолбунівчанки.

Оперативники перевіряють жінку на причетність до інших злочинів. За скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень