The Hardkiss у Рівному вже цієї п’ятниці

Виступ відбудеться на підтримку «Perfection Tour»

The Hardkiss перебувають у гастрольному турі з листопада 2016 року. Назву він отримав від одного з найважчих по звучанню треків в історії групи - «Perfection». У нашому місті вони виступатимуть уже не вперше.

Крім усіх найкращих хітів The Hardkiss: «Hurricane», «Helpless», «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Make-Up», «Dance With Me», «Perfection» та багатьох інших, колектив порадує прихильників свіженькими роботами: «Rain», «Closer» та «Антарктида».

 

Природа подбала, щоб зробити все ідеально. Саме тому ми такі різні – вад не існує, кожний гарний по-своєму. Але нам нав'язують якісь стандарти і тільки одиниці можуть прислухатися до себе.
На наших концертах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. У звичайному житті забобони і страх виділятися заважають нашій індивідуальності. Ми ж разом зі своїми глядачами знаходимо свободу , – розповідає історію «Perfection» Юлія Саніна.

Концерт відбудеться 2 червня о 19.00 у Міському палаці культури, вул.Гагаріна,6.  Придбати квитки можна тут, а також у касі палацу культури «Текстильник». Довідки за телефоном 0987033709.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень