Тернопільський грабіжник і насильник вирвав сумочку у рівнянки

Але його спіймали

Невідомий пограбував рівнянку на вулиці. Третього грудня о 21:30 23-річна дівчина повідомила поліції, що грабіжник вирвав з її рук сумочку на вулиці Крейдяній та втік.

Потерпіла якраз поверталася додому та розмовляла по телефону, коли невідомий чоловік вирвав з рук її сумочку, в якій знаходились документи, ключі від магазину та гаманець із 200 гривнями. 

Потерпіла описала зловмисника, вказала куди побіг та те, що був у червоній куртці. На пошуки грабіжника негайно орієнтували всі екіпажі патрульної поліції, повідомляють на сайті ГУНП Рівненщини.

Схожого за описом чоловіка інспектори побачили на вулиці Князя Володимира. Він пришвидшив ходу, а потім почав тікати, викинувши щось у річку. 

Патрульні затримали чоловіка, якого опізнала й потерпіла. Ним виявився 32-річний житель Тернопільської області. Зізнався, що сумочку викинув у водойму.

Як встановили поліцейські зловмисник переховувався від суду, де розглядаються матеріали щодо вчинення ним торік крадіжок на території Гощанського району.

Крім того, він тричі притягався до адміністративної відповідальності Тернопільськими поліцейськими за вчинення домашнього насильства, а також наразі в суді перебуває кримінальне провадження за фактом побоїв.

32-річного жителя Тернопільщини доставили до Гощанського районного суду, де вчора, четвертого грудня, йому винесли вирок – один рік іспитового строку. 

Максимальне покарання, яке можу загрожувати чоловіку за вчинення грабежу — до чотирьох років позбавлення волі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень