Тепловики готують Рівне до опалювального сезону, попри мізерні розрахунки населення (ФОТО)

Рівнян закликають розрахуватися за спожите тепло, або укласти договір розтермінування

«Рівнетеплоенерго» повідомляє про активну роботу щодо ремонту та заміни тепломереж. Щотижня фахівці компанії проводять гідравлічні випробування близько десятка ділянок, у разі виявлення поривів відбувається заміна аварійних фрагментів.

Триває планове оновлення мережі сучасними поліетиленовими та попередньо ізольованими трубами. Також підготовка до нового опалювального сезону триває в котельнях. Там перевіряють, ремонтують та оновлюють теплотехнічне обладнання.
[media=147968]

Проте у підприємстві нарікають на рівень оплати спожитих послуг.
 

На сьогодні заборгованість рівнян (фізичних осіб) перед «Рівнетеплоенерго» становить 134 мільйони 200 тисяч гривень.
 

Тепловики закликають рівнян погасити наявну заборгованість у міжсезоння. Крім того, на підприємстві нагадують, що споживачі можуть звернутися до абонентської служби «Рівнетеплоенерго» за індивідуальним договором розтермінування.

Нагадаємо, з усіх надходжень за отриману теплову енергію лише 20% грошей залишаються у розпорядженні підприємства, решта 80% автоматично відраховуються на користь НАК «Нафтогаз» за надане блакитне пальне.
І тільки решту, 20% підприємство має для проведення ремонтів, виплати зарплати працівника, та забезпечення власної діяльності.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень