Теплопостачальним компаніям Рівного виділять кошти

На що вони підуть

Приватна теплопостачальна компанія Рівного заявила, що зазнає збитків та просить з бюджету міста 100 млн грн. 

Кошти виділяють у межах програми Сталого проходження цього опалювального сезону. Відповідно до неї гроші йдуть на оплату енергоносіїв (газу, електроенергії та води, необхідної для виробництва теплової енергії для потреб населення).

Програму затвердили, зважаючи на дію урядового мораторію на підвищення тарифів на опалення для населення в умовах воєнного стану. Обсяг фінансування – 4% від ПДФО, яке сплачують рівняни, але не більше 150 мільйонів.

Гроші розподіляють між усіма теплопостачальниками Рівного пропорційно кількості газу закупленого для опалення побутових споживачів.

Рішення про виділення коштів депутати Рівнеради підтримали мінімальною кількістю голосів. «За» проголосували 22 обранці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень