Тепло у будинках Рівного з'явиться з наступного тижня

Починається опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Рівному почнеться з понеділка 28 жовтня. Відповідне розпорядження міський голова підписав сьогодні. Світлину розпорядження опублікували у спільноті "Рівне.Твоє місто".  Тепло вирішили подавати саме 28 жовтня у зв’язку з похолоданням, говорить Володимир Хомко:

Чому в понеділок? Тому що в понеділок починає холодати. В неділю ще 21 градус тепла, а в понеділок починається похолодання, і далі вже буде низька температура. Починаєтсья опалювальний сезон по всьому місту без виключення.

Опалювальний сезон почнеться й у школах, де з наступного тижня канікули. Навчальні заклади самі вимкнуть теплопостачання до повернення дітей на заняття.

Торік опалювальний сезон у Рівному стартував 22 жовтня. Найраніше цього року на Рівненщині опалювати будинки почали у Вараші. Опалювальний сезон почався на місяць раніше - 26 вересня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень