Тепло відключать достроково, але не всім регіонам одразу

Щодо постраждалих внаслідок обстрілу областей рішення ухвалюватимуть окремо

Рішення про закінчення опалювального сезону будуть ухвалювати залежно від ситуації в погоді. Проте щодо територій які постраждали внаслідок ракетних атак, розглядатимуть можливість відключення окремо.

Коли опалювальний сезон закінчується, люди іноді догріваються електроприладами. І це створює додаткове навантаження на енергосистему. В тих регіонах, які сильно постраждали від російських атак, де є ушкодження енергетичної інфраструктури, є ушкодження електростанцій, там, звичайно, ці рішення будуть, я думаю, прийматись окремо. Ми знаходимось в комунікації з місцевою владою, для того, щоб припинення опалювального сезону не створило негативних наслідків для постраждалої енергосистеми того чи іншого регіону, – каже голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Після нещодавніх атак уражено об’єкти у Дніпропетровській області, Кривому Розі, Харкові. Відповідно ці міста додалися до списку регіонів, де наразі потрібно економити електроенергію та можуть бути контрольовані перерви в енергопостачанні.

Одеса, Хмельницький, Кривий Ріг – це ті регіони, де необхідно ощадливо ставитися до споживання електроенергії. Там можливі при досягненні максимуму споживання певні обмеження енергопостачання для збалансування цих вузлів. Нам потрібно буде декілька днів для ліквідації наслідків російських атак, щоб ввімкнути те обладнання, яке було пошкоджено під час атак і, відповідно, забезпечити надійність споживання у цих регіонах, – розповів Володимир Кудрицький.

Ситуацію у Харкові та інших постраждалих містах планують покращити наприкінці наступного тижня, та забезпечити збільшену подачу електрики споживачам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень