«Температура під 40»: чому у лікарні Рівного не лікують дитину з жаром?

Рівнянка опублікувала крик душі

Рівняненська журналістка Анастасія Бондар пише у себе на сторінці в ФБ, що у Рівненській обласній дитячій лікарні лежить мати з дитиною. Протягом двох днів до них не підходять лікарі, попри те, що у малечі висока температура вже кілька днів поспіль.  Лише бідкаються, що не отримують грошей. Принаймні так стає зрозуміло з доволі емоційного тексту.

ЦЕ НЕ ПОСТ, ЦЕ КРИК ДУШІ!!!!
Мама з дитиною у якої температура під 40 лежить в обласній дитячій лікарні. Лікар ніяк до неї дійти не може вже другий день. Дуже "компетентна" жіночка в приймальному відділенні почала мені одразу говорити про гроші.... НЕ ПРО ХВОРУ ДИТИНУ, а про ГРОШІ, ЗАРПЛАТУ.... 3 хвилини вона прирікалася і не давала мені можливості вставити навіть слово.

На сумній ноті: "Я не можу піти і оглянути їх, хай спускаються до мене" ... я просто замовкла, у мене шок. Віталій Бойко (головний лікар, - ред.), яка це така біда із зарплатами в обласній лікарні, що дитину другий день не можуть оглянути? Мене навіть не запитали, хто, що як....

Мене почали засипати фразами прийдіть зніміть сюжет, в нас біда із грошима, хай нам добавляють зарплати, беруть ще одного лікаря... Тобто час прирікатися є, а оглянути дитину немає чи як це все розуміти?

Ще вночі на місце прибула знімальна група,  пише журналістка.

В лікарні їх зустріли вороже та викликали поліцію,  утім лікування дитині таки призначили : 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень