Тарифи на опалення, вартість проїзду чи паркування у містах піддадуть глобальному аудиту

«Дзвіночок» з Офісу Президента. Керуватиме процесом Тимошенко

Президент України Володимир Зеленський вимагає провести повний аудит чинних в Україні тарифів. Головним чином перевірятимуть тарифи на опалення, газ і вартість проїзду у пасажирському транспорті.

Керуватиме аудитом заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Провести повний аудит наявних тарифів у місті Києві та в усіх областях України, зіставити ціноутворення за різні проміжки часу, а також отримати вичерпні роз’яснення від відповідних керівників на місцях щодо завищених тарифів та щодо тарифної політики в цілому. Передусім це стосується саме тарифів на опалення, побутовий газ та користування пасажирським транспортом.

Окрему увагу слід приділити таким специфічним непрозорим «тарифним проєктам» окремих очільників міст, як стягнення коштів за евакуацію авто, за користування загальнодоступними частинами громадського простору тощо, йдеться у повідомленні Офісу Президента.

Там натякнули, що саме справедливі тарифи на місцях є свідченням ефективної управлінської роботи муніципалітетів та влади на місцях.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень