Тараканівський форт, який має стати туристичним магнітом Рівненщини, досі не перейшов у власність області

Відомо, чому

Тараканівський форт. Фото з відкритих джерел
Тараканівський форт. Фото з відкритих джерел

На сьогодні відомий на Рівненщині Тараканівський форт, який має стати туристичним магнітом нашої області, перебуває на балансі військової частини Рівного. Саме вона й несе відповідальність за утримання форту.

Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

За його словами, обласна адміністрація неодноразово зверталася до Міноборони з проханням передати його на баланс області. Про готовність прийняти форт було й відповідне рішення обласної ради.

- Міноборони відпрацьовувало варіанти передачі об’єкту разом із земельною ділянкою площею 5,4 га, яка йде по межі форту, в обласну комунальну власність. Та встановило умову його передачі, – зауважив Ігор Тимошенко.

Так, область у замін на об’єкт і ділянку має знайти квартири для військовослужбовців.

- Житлового фонду в Рівненської ОДА на сьогодні немає, тому ми продовжуємо переговори з Міноборони, щоб зняти таку умову. Як тільки будуть зняті ці умови, ми приймемо об’єкт та реалізовуватимемо ті проєкти, які планували на цій території, - розповів заступник очільника області.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень