Там зупинився час: як виглядає незвичне село, яке не має ознак сучасного життя? (ФОТО)

Воно розташоване в Британії та має назву Даунхем

Село Даунхем, що у Британії, вважають одним з найкрасивіших у країні. Однак захоплює воно не лише красою. Річ у тім, що у селі немає жодних ознак сучасного життя: ні телевізійних антен, ні дорожніх знаків, ні розмітки.

Єдині «зручності» цивілізації – це автомобілі. Здається, що все село застигло в часі, оскільки вже понад 500 років перебуває у володінні однієї й тієї ж родини – родини Ашетон.

Що відомо про цю сім'ю?

Сім'я стала власницею маєтку Даунхем ще в 1558 році. Їхнім незмінним бажанням є збереження сільської місцевості. Сьогодні маєтком керує Ральф Ашетон, і політика сім'ї полягає в тому, щоб здавати місцеві котеджі в оренду людям, які бажають стати частиною громади.

Мішель Браун, яка живе в Даунхемі з чоловіком і двома синами, розповіла, що це село не схоже на жодне інше: 

- Тут усе так незаймано, таких селищ мало. Якщо прибрати всі автомобілі, то можна було б очікувати, що на вулицях з'являться коні або карети.

Природа села також захоплює – воно розташоване біля підніжжя пагорба Пендл. Звідти відкриваються неперевершені краєвиди. 

Джерело: Daily Express

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень