Такі подарунки наближають смерть: що НЕ можна дарувати на Новий 2024 рік?

Список недоречних презентів, які можуть розгнівати Зеленого Дракона

На думку астрологів, рік Зеленого Дерев'яного Дракона повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти. 

Проте, щоб задобрити головний символ року важливо знати, що в цьому році краще не дарувати близьким людям.

Що не можна дарувати на Новий рік 2024? 

Дракони люблять скарби, розкіш і багатство. Тому не варто дарувати на Новий рік 2024 року вироби, зроблені власними руками.

Уникайте звичайних подарунків, таких як засоби гігієни (подарунки з різкими запахами, такі як шампунь, мило, парфуми (туалетна вода) тощо). Міфічним істотам це точно не сподобається.

Не варто дарувати близьким людям у Новому році подарунки, пов'язані з вогнем. Стихія вогню належить тільки дракону, він нікому не дозволить проникнути в неї. Краще уникати свічок, запальничок та інших предметів.

У Китаї вважається, що в рік Дракона не можна дарувати годинники, настінні, настільні та будь-які інші. Езотерик Сімона Бородіна вказує, що такий подарунок наближає смерть.

Вважається, що символ цього року віддає перевагу яскравим кольорам. Тому уникайте подарунків темних відтінків, особливо чорного.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень