Таємниці коханих – Рибам, омріяне партнерство – Терезам: гороскоп на 30 грудня

А Дівам потрібно берегти нерви

ОВНИ

День може скластися невдало через потурання власним слабкостям. Будьте обережнішими та стриманішими у фінансових справах. А також стримуйте надмірну турботу про близьких, бо, як не дивно, вона може стати причиною неприємностей. 

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий для будь-якої справи день – все задумане втілиться у життя. Гарний час для роздумів та аналізу вчинків. Намагайтеся уникати ненадійних людей, навіть якщо вас пов'язувала багаторічна дружба.

БЛИЗНЯТА

Можлива пропозиція про більш вигідну роботу. Зорі стверджують, що вона принесе непоганий прибуток, однак поспішати з рішенням розпрощатися з нинішнім місцем роботи не варто. Краще спробувати поєднати ці дві справи.

РАКИ

Будьте обережні: можливі обмани або неправдива інформація. Зараз не можна втручатися у жодні суперечки, навіть якщо почуття несправедливості буде переповнювати вас.

ЛЕВИ

Можливі конфлікти з коханими, вирішити які можна буде лише шляхом компромісу та відвертої розмови. Розум та інтуїція допоможуть вам вийти зі складної ситуації. 

ДІВИ

Зорі рекомендують поберегти нерви, адже ймовірні сварки з друзями чи родичами. У вас з'явиться бажання щось змінити у житті, але не квапте події – зараз не найсприятливіший час для кардинальних змін. 

ТЕРЕЗИ

На вас чекають великі зміни – невдовзі ви розпочнете спільну роботу з людиною, успіхами якої давно захоплювалися. Планети сприяють вам. 

СКОРПІОНИ

Усі ваші зусилля будуть марними цього дня, тому зорі не радять братися за важливі справи. Не приймайте жодних важливих рішень та не беріть на себе серйозних зобов'язань. Не виключено, що давній знайомий розкриється з несподіваного боку.

СТРІЛЬЦІ

Професійні проблеми, які ви тривалий час ігнорували, ускладнять ваші відносини з колегами. Зараз є нагальна потреба реальної оцінки того, що відбувається. 

КОЗОРОГИ

Цього дня не можна відмовляти у проханнях, виявляти жадібність та егоїзм. Не бійтеся жертвувати, радити та прислухатися до порад. Не виключено, що доведеться відновити дружбу з тими, з ким стосунки не складалися раніше. 

ВОДОЛІЇ

Сприятливий день. Життєвий потенціал та вміння переконувати будуть на висоті, проте до фінансових справ потрібно поставитися з обережністю.  

РИБИ

Помилки коштуватимуть вам надто дорого, тому пильнуйте. Цього дня ви довідаєтеся таємницю про коханих, яка може круто змінити ваше ставлення до них. Зорі радять не гарячкувати й добре у всьому розібратися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень