Сюрпризи та подарунки – Дівам, романтичні зустрічі – Ракам: гороскоп на 5 січня

А Скорпіонам треба добре думати, перш ніж говорити

ОВНИ

Вас чекає хороший день. Можливий несподіваний поворот подій на вашу користь. Нове знайомство розширить перспективи діяльності, збагатить вас ідеями та відкриє нові можливості. 

ТЕЛЬЦІ

Життєвий потенціал, як і раніше, знаходиться на висоті, однак зірки не виключають появи на вашому шляху невеликих труднощів – не виключено, що ділові партнери спробують вас заплутати чи обдурити.

БЛИЗНЯТА

Не поспішайте погоджуватися, якщо друзі чи партнери запропонують вам участь у спільному проєкті чи зміну сфери діяльності, адже нинішній період не сприяє рішучим змінам. 

РАКИ

Сприятливий день для жінок – на вас чекають романтичні зустрічі. Чоловікам же варто застосовувати нестандартний підхід у вирішенні звичних справ. Не виключено, що відкриються нові джерела заробітку.

ЛЕВИ

Візит друзів чи родичів дасть змогу приємно провести час. У вас може з'явитися прагнення до популярності, розваг і веселощів. 

ДІВИ

Чекайте на приємні сюрпризи та подарунки. Важливі заходи краще призначити на вечір.

ТЕРЕЗИ

Займіться реалізацією ідей – невдовзі вони принесуть непоганий прибуток. За що б ви не взялися, на вас чекає успіх, однак не переоцінюйте свої сили.

СКОРПІОНИ

Перш ніж щось сказати, добре подумайте. Зараз ви можете проявити нетактовність щодо співрозмовника, і це матиме не найкращі наслідки.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня посилиться впевненість у собі, сексуальність, особиста чарівність. Ділові зустрічі дадуть гарні результати.

КОЗОРОГИ

Зорі віщують вам цікаві знайомства. Але пильнуйте, бо у вас з'явиться бажання розповісти новим знайомим про себе геть усе, а цього зараз точно не варто робити.

ВОДОЛІЇ

У першій половині дня ви легко зможете реалізувати свої плани. Успішними виявляться співпраця з партнерами та звернення до керівництва. А несприятливі тенденції другої половини дня можуть поставити вас у незручне становище або призвести до фінансових втрат. 

РИБИ

У професійній діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом та уникати ризику, до якого вас підштовхуватимуть колеги. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень