Сиротам Рівного дадуть гроші на купівлю житла

З обласного бюджету

Вже надійшла відповідна субвенція. Про це розповіла на засіданні міськвиконкому начальник відділу обліку і розподілу житла Рівненського міськвиконкому Наталія Марщівська:

Відповідно до рішення обласної ради від 7.09.2018 року, нам надійшла субвенція в розмірі 882 тисячі 116 грн.

 

Ця субвенція виділяється винятково відразу під квартири. Тобто ми подали певні пакети документів, на дві квартири виділили гроші. Єдине, що з цих квартир, на жаль, уже одна продана, тому будемо шукати заміну на цю квартиру.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, що квартири, знайдені для сиріт, коштують більше, ніж сума субвенції. Тому їхні вихователі просять дозволити їм доплатити кошти з власної кишені. Зокрема, на засідання міськвиконкому для цього прийшов Андрій Зарічнюк, який разом з дружиною створив дитбудинок сімейного типу і виховує 17 дітей. Серед них - троє сиріт, які мають право на отримання житла. І саме для них хоче купити квартири батько-вихователь. Міськвиконком дозволив доплачувати власні кошти, щоб забезпечити дітей житлом.  

До речі, у черзі на отримання житла у Рівному перебуває 176 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень