Свідок вказав на імовірного винуватця смертельної ДТП поблизу Вараша

Молодий чоловік, очевидно в стані алкогольного сп’яніння, збив людину і спокійно поїхав розважатись

[media=87963]

На автодорозі «Київ-Варшава» поблизу села Орлівка водій легковика став свідком наїзду попутного автомобіля на пішохода. Винуватець ДТП з місця події втік. Про цей випадок поінформували у поліції.

Сьогодні, 10 червня, близько другої ночі до поліції звернувся 33-річний житель Вараша, який став свідком наїзду попутного автомобіля на пішохода. Винуватець ДТП з місця події втік.

Пішохід помер на місці події. Це був 53-річний житель Володимирецького району.

За годину у Сарнах поблизу одного з розважальних закладів поліцейські розшукали автомобіль «VOLKSWAGEN Transporter» із механічнми ушкодженнями під керуванням 26-річного жителя Костянтинівки Сарненського району.
 

Молодик, якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння, що засвідчив драгер – 1.64 проміле.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила смерть потерпілого, слідчим управлінням ГУ НП в Рівненській області розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Вараш
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень