Сума штрафу відрізнятиметься за кожні додаткові 10 км/год

В Україні хочуть перейняти європейський досвід градації штрафів за перевищення швидкості

Сума штрафу за перевищення швидкості різнитиметься, залежно від швидкості, яку зафіксує камера чи правоохоронці. Ініціативу до Верховної Ради внесли представники Центру демократії та верховенства права.

У пропозиціях йдеться про впровадження градації штрафів за перевищення швидкості за кожні 10 км/год, як у Євросоюзі.

 

Нововведення передбачають й зниження рівня перевищення швидкості, за який настає відповідальність, з 20 км/год до 10 км/год.

Нагадаємо, у Верховній Раді також на розгляд чекає законопроєкт №6523, який передбачає додаткові штрафи за надмірно високий рівень перевищення швидкості. Минулого року його прийняли за основу, але й досі не розглянули у другому читанні.

До стандартів Євросоюзу хочуть розробити та ввести нові дорожні знаки про обмеження швидкості, про початок та кінець населеного пункту й про початок та кінець зони щільної забудови, відповідно до стандартів Євросоюзу.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень