Суддю Корецького районного суду Рівненської області Євгена Кулика тимчасово відсторонили від роботи

Триває досудове розслідування

Вища рада правосуддя (ВРП) тимчасово, майже на місяць – до 4 червня, відсторонила суддю Корецького районного суду Рівненської області Євгена Кулика від здійснення правосуддя.

З клопотанням про це до ВРП звернувся заступник Генпрокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у зв’язку з притягненням Євгена Кулика до кримінальної відповідальності.

Суддю Корецького районного суду підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, – йдеться у повідомленні пресслужби Вищої ради правосуддя.

За вказаною кримінальною статтею Євгену Кулику загрожує ув'язнення строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, а також конфіскація майна.

Відомо, що про підозру судді оголосили ще 4 квітня цього року, і до нього застосований запобіжний захід у вигляді застави.

Джерело: «Судово-юридична газета»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень