Раціон у пологовому Дубна міг би вразити тих, хто народжує в Рівному? (11 ФОТО)

Суддя-блогерка показала все

Суддя Дубенського міськрайонного суду Олександра Жуковська на 8-му місяці вагітності нещодавно лікувалась у Дубенському пологовому будинку.

Як повідомляє Блог «Знай більше»,

Жінка захворіла на коронавірус.

Нині Олександра вже здорова і перебуває вдома, тож вирішила поділитися враженнями про перебування у пологовому, де, крім усього іншого, ретельно фіксувала свій раціон.

Про лікарняні будні судді нагадують світлини в Інстаграмі

Серед них - сніданки, обіди та вечері, які готують для вагітних.

Може виглядає не дуже, але мені було смачно та і вистачало. В раціоні присутні не лише вуглеводи та клітковина, а й білок, що приємно здивувало.

І котлетка була добра, і величезна риба, і навіть вівсянка молочна. Та взагалі страви різноманітні (на фото не все, бо перше я брала рідко, але борщ червоний і гречаний суп класні).

В Дубенському пологовому будинку вагітним, хворим на ковід, давали ще і кефір, і сік, і навіть велику булочку з корицею, додала Олександра.

Я за своє життя лежала в стаціонарі і сама, і з маленькими дітьми (а в дитячих лікарнях харчування, зазвичай, краще) загалом 14 разів.

Але це вперше, коли повноцінно можна було обійтись суто стравами з лікарняної кухні. Респект. Дубенчани молодці, - підсумувала Її честь Олександра Жуковська.

 [media=213084]

Під цим дописом у Блозі "Знай більше" можна прочитати такі коментарі:

Юлія Папенко

Останні 5 років частенько лежала в лікарнях в різних обласних центрах України. Всюди нормальне харчування. Прожити можна. Особливо, якщо розраховуєш не на відвідувачів, а суто на лікарняну їжу.

Tatiana Polishchuk

В Рівному породіллі дають: вівсянка на воді, капусняк ( одна капуста на воді) і гороховий суп, на вечерю перловка з капустою. Відразу після пологів жінка таке не їсть, бо годує дитину. Три дні жила на бананах і булочках, бо був карантин нікого не пускали, добре, що в кружці могла ще чай зробити. Це платна палата. Так, що в Дубно крутий раціон.

Алие Пилипюк

Оооо, там мене дуже смачненько годували обожнюю столовську їжу

Марія Мялковська

Влітку а лежала в дерматологічному диспансері

Там теж добре і правильно готують повари і дуже уважно відноситься медперсонал до хворих

А в нашому пологовому я знаю багатьох акушерок і лікарів, які дуже хороші люди в побуті і уважні в своїй роботі.

Фото: Олександра Жуковська

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень